.

.

 
març 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« des    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

.

FRANCESC SERRALTA ZARAGOZÁ regidor de Bloc-Compromís a l’Ajuntament de  Xeraco  fa pública la següent nota de premsa en relació a l’escrit presentat hui a l’Ajuntament de Xeraco:

Donats els antecedents dels quals , suposem ja tenen la referida informació:

  • Que en data 18 de setembre de 2012, va ser publicada l’aprovació definitiva de l’ordenança municipal de Gandia denominada “Xec ocupación en el marc del Pla d’Ocupació de Gandia 2012”.
  • El passat 25 de setembre l’Ajuntament de Xeresa va interposar un recurs contra l’aprovació definitiva de dita ordenança i la convocatòria d’ajudes.
  • En data 11 d’octubre el Tribunal Superior de Justícia de la CV va dictar un auto ordrenant  la suspensió cautelar de l’aplicació de l’ordenança al terme municipal de Xeresa fins que no es resolga el contenciós.
  • L’ordenança també  pot afectar greument la situació de les persones aturades del nostre municipi si no ho està fent ja.
  • Fins el dia 18 de novembre cap la possibilitat d’interposar recurs contenciós.

Que l’artice 78 ( apartats 2, 3 i 4)  del Reglament d’Odrenació, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitat Locals regula la convocatòria extrordinària del plenari a instància de membres de la corporació.

Sol·licitem:

Que l’alcalde de Xeraco convoque un plenari extraordinari per a debatre la conveniència d’impugnar els referits actes administratrius de l’Ajuntament de Gandia per poder ser perjudicials per als interessos del nostre municipi.

També donat perquè  tenim treballadors i treballadores  que es desplacen a Xeresa  a collir i a treballar als magatzems de toronja i ara, més que mai necesiten mantenir el seu lloc de treball.

Per a nosaltres ja queda demostrat que l’alcalde de Gandia és el pitjor company de viatge que ha triat Avelino Mascarell i  ja és la segona vegada (1ª tema xiringuitos) que demostra estar contra els interessos de Xeraco.

No tenim cap bola de cristal per saber qué és el que pensen els empresaris de la comarca ni els del nostre poble però la nostra ciutadania espera dels seus polítics que  ens deixem de paraules i ens  manifestem i actuem contra el que considerem un atac directe a la llibertat d’accés a la vida laboral de les persones.

En  Xeraco  a 18 d’octubre de 2012

Francesc Serralta i Zaragozá