.

.

 
maig 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« des    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

.

El BLOC Safor-Valldigna, a partir del proper congrés: ‘+ Compromís, + comarca’

Amigues i amics,

Guardamar de la Safor acollirà el proper 10 de novembre el VI congrés comarcal del BLOC de la Safor-Valldigna, amb el lema “Més Compromís, més comarca”. La militància i les persones simpatitzants estan cridades a un procés de reflexió i de treball per convertir el BLOC en l’alternativa política a la comarca i a les Corts Valencianes.

Creiem en la importància de la comarca, de convertir-la en un marc útil, en un País Valencià més sostenible: hem de treballar per dotar-la d’infraestructures necessàries, i hem tenir cura del nostre patrimoni i medi ambient i enfortir la Mancomunitat de municipis; a més, volem una comarca pensada per a les persones, on es garantisca la igualtat i el dret al treball, on s’asseguren tots els drets de les persones. El congrés girarà al voltant d’estos eixos, i d’ell eixirà un document programàtic amb què volem reforçar la confiança en la societat.

Hem obert el procés precongressual amb el recull d’iniciatives i idees pel que fa al funcionament i als documents marc que s’hi aprovaran, a través de la pàgina safor.compromis.ws. A més, la presentació de candidatures està oberta fins el 9 de novembre. Fins a l’1, la gent pot afiliar-s’hi.

Dilluns 15 d’octubre, l’executiva comarcal va nomenar una Comissió Organitzadora del Congrés, que es va reunir per primera vegada el passat divendres 19.

El BLOC i Compromís està canviant la manera de fer política. Ara hem de donar noves passes per reforçar el treball municipalista i transformador dels col·lectius locals amb la política fresca que ha suposat l’aparició de Compromís. Ara, més que mai, és l’hora d’unes altres polítiques, per això hem de treballar colze a colza amb la gent, per consolidar-nos com a l’alternativa política a la comarca i al país.

Els propers dies rebreu més informació. És molt important que participeu en la cita. Entre totes i tots, hem de situar el partit en un lloc de referència a la comarca. Fem més BLOC, més Compromís i més comarca!

Pepa Izquierdo

Secretària comarcal del BLOC Safor-Valldigna


http://safor.compromis.ws/2012/10/21/les-teues-idees-i-suggeriments-per-a-fer-compromis-i-comarca/