.

.

 
maig 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« des    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

.

El Director General de l’Agència Valenciana d’Avaluació i Prospectiva de la Conselleria d’Educació va anomenar, segons algun mitjà de comunicació, “talibans” al professorat en un dels actes que ha organitzat el govern valencià per a explicar les “bondats” de les retallades. També va afirmar que el professorat i algunes direccions es dedicaven i “a fer política des de les aules per a contrarestar les polítiques del PP”.
Vivancos, aquell que va vindre a innaugurar el nostre gimnàs, se suma així a la política de desprestigi del professorat orquestrada des de la Conselleria d’Educació que cada poc temps llança un missatge públic per a desacreditar les mobilitzacions de rebuig a les retallades que s’estan duent en els centres educatius al llarg i ample del País Valencià.
Davant aquestes agressions, STEPV es va veure obligada a llançar una contracampanya per a informar a la població de les tasques i el treball, moltes vegades fora del seu horari laboral, que realitza el professorat en els centres. Aquesta campanya es pot consultar en la web “Dóna un colp de mà per l’educació”, que també té la seua extensió en facebook i twitter.
Malgrat la insistència d’aquests càrrecs públics en desacreditar-nos, la societat valenciana és conscient de la importància del paper social del professorat i del sistema educatiu. Per això donen suport massivament a les mobilitzacions que ha protagonitzat el professorat i l’alumnat -i també els pares i mares- aquests darrers mesos contra la política de retallades del govern valencià i espanyol . El BLOC   de Xeraco anima al professorat i a la societat en general a participar en les mobilitzacions convocades i, a les que es convocaran pròximament, en defensa dels serveis públics i de l’ensenyament.